Sitename

Historiku


Studio lindi nё vitin 1969 me iniciativёn e av. Antonio Foti, qё specializohet nё tё drejtёn penale, me njё interes tё posaçёm pёr krimet ndaj personit dhe ndaj pasurisё.

Qё nё fillim tё karrierёs, av. Foti ka rastin tё marr pёrsipёr mbrojtjen e tё pandehurve pёr krime shumё tё rёnda nё rrethin e proçeseve tё bujshme, edhe nё drejtim tё personave pjestarё tё kriminalitetit tё organizuar, tё rёndomtё dhe politike, qё i japin rastin tё grumbullojё njё eksperiencё tё çmueshme profesionale, si nga ana teknike ashtu edhe nga ana njerёzore.

Studio, me kalimin e viteve,  pasurohet me kontributin e vyer tё kolegёve te rinj, duke u aftёsuar pёr ti ofruar shoqёrisё  sherbime cilёsore tё njё ekipi shumё kompakt e me njё vёmёndje tё posaçme, fale njё azhornimi tё vazhdueshёm profesional, pёr tё gjitha problematikat shoqёrore dhe juridike tё kohёs.2018 STUDIO AVVOCATO ANTONIO FOTI All rights reserved